Pure happiness

30:e maj, ett halvår. Det är sjukt vad tiden går snabbt! Idag "firar" jag ett halvår som singel. Misstolka inte firar nu, men detta halvår är nog en av de bästa tiderna i mitt liv. Jag har växt och utvecklats så otroligt mycket som människa och jag ångrar inte ett endaste beslut under detta halvår. 
 
Allt handlar om att våga, att ta första steget mot rätt riktning, och det viktigaste - att inte vara rädd att misslyckas! Beslutet att göra slut är nog det svåraste beslut jag någonsin tagit. Att lämna sin bästa vän och den man haft vid sin sida varenda dag i två och ett halvt år var jäkligt tufft. 
 
Samtidigt som det är det svåraste beslutet så är det nog det bästa beslutet jag tagit. För min egen skull behövde jag en knuff ut i verkligen, bort från tryggheten och ut och uppleva världen på egna ben. Asienresan fick mig att öpnna upp ögonen och se världen på ett helt nytt sätt. Och om jag inte hade gjort Asienresan tror jag aldrig att jag skulle bott och jobbat här i Norge idag. Det är ändå ett ganska stort steg att flytta hemifrån till ett främmande land med främmande språk och människor. 
 
Nu ser jag framåt och längtar efter fler utmaningar och upplevelser. Jag är så himla lycklig och trivs verkligen med mitt liv just nu. Och om man ska strida mot jantelagen måste jag nog säga att jag är jäkligt stolt över mig själv! Tusen kilo kärlek till alla underbaringar, familj och vänner, som förgyller min vardag också. Skulle aldrig varit där jag är idag utan er! ♥